Uudisrakennus Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

Kun uudisrakennus on ajankohtaista, Monirakennus Jokela on valmiina palvelemaan Tampereella ja koko Pirkanmaan seudulla. Meillä on vankkaa kokemusta sekä pienemmistä että kattavammista rakennusprojekteista. Rakennamme mm. taloja, toimitiloja, autotalleja, mökkejä ja vapaa-ajan asuntoja avaimet käteen -periaatteella palvellen. Jo suunnitteluvaiheessa huomioidaan kaikki asiakkaan omat toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta varsinaista rakennusvaihetta aletaan sitten tekemään. Näin varmistetaan paras lopputulos – eihän unelmiesi koti olisi unelmiesi koti, ellei siinä olisi mukana kaikkia haluamiasi elementtejä ja ominaisuuksia.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Kokonaisvaltaista rakennusalan palvelua

Uudisrakentaminen tapahtuu meidän toimestamme alusta loppuun saakka – aina pohjatöistä viimeistelyyn. Hoidamme projektin perustuksista savupiippuun asti, eikä sinun tarvitse lopuksi kuin nauttia valmiista kodistasi, autotallistasi tai liiketilastasi. Lopuksi vielä siistimme jälkemme ja viemme syntyneet rakennusjätteet mukanamme. Suunnitteluunkin voimme antaa vinkkejä, mutta emme kuitenkaan ole arkkitehtitoimisto.


Kaikki tämä tapahtuu sovittuja aikatauluja noudattaen, sillä pitkällisen kokemuksemme ansiosta pystymme tekemään rakennusprosessit sujuvasti ja ilman yllättäviä sudenkuoppia, jotka pahimmillaan voisivat johtaa suuriin venymisiin niin aikataulujen kuin budjetinkin kohdalla. Siksi kannattaakin käyttää luotettavaa ammattilaisrakentajaa.

Meiltä saat myös pienemmät rakennuspalvelut

Omakotitalojen ja toimitilojen ohella palveluvalikoimamme sisältää myös pienempien kohteiden pystytykset. Rakennamme siis samalla laadusta tinkimättömällä asenteella esimerkiksi pihaterassit ja -katokset, autokatokset, varastorakennukset, huvimajat, leikkimökit ja koirankopit – saat meiltä siis käytännössä kaikki tarvitsemasi rakennuspalvelut. Mikäli mielessäsi on uudisrakennus, ota meihin yhteyttä!