Remonttipalvelu Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

Uudisrakentamisen ohella remontoimme ja saneeraamme sujuvasti vanhaa ja jo rakennettua. Monirakennus Jokelan ammattitaitoinen remonttipalvelu on hyödynnettävissä kaikenlaisiin tarpeisiin Tampereella ja Pirkanmaalla: korjaamme niin pienet kuin suuremmatkin kohteet nopeasti ja luotettavasti. Oli tarpeen sitten vähäisempi pintaremontti, keittiön modernisointi tai kokonaisvaltainen, jopa rakenteisiin asti ulottuva täyssaneeraus, meiltä saat aina yhtä mutkatonta ja laadukasta palvelua. Yritykseltämme löytyy myös asianmukainen vedeneristyssertifikaatti kylpyhuone- ja saunaremontteja varten.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Edullinen kylpyhuoneremontti kokeneiden tekijöiden toimesta

Kaipaako kylpyhuoneesi päivitystä? Toteutamme märkätilaremontit vuosien kokemuksella. Taivumme niin pieniin päivitystöihin kuin vaativiin koko kylpyhuoneen saneerauksiinkin. Autamme mielellämme niin suunnittelussa, purkutöissä kuin varsinaisessa kylpyhuoneremontissakin asennustöineen. Kun tilaat kylpyhuoneremonttisi meiltä, voit olla varma, että toteutus kestää vankasti seuraavat vuodet. Pyrimme tekemään sellaisia ratkaisuja, joiden perään ei heti tarvitse kysellä ja ihmetellä. Kattava kokemus, hyvät materiaalivalinnat ja tinkimätön työnjälki tekevät meistä Tampereen ja Pirkanmaan alueen kylpyhuoneremonttien laatutekijän.

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa? 

Vahva ammattitaitomme laskee myös kustannuksia – kun aikaa ei tarvitse tuhlata ihmettelyyn, vaan tiedetään tarkalleen, mitä tehdään, säästetään aikaa ja vaivaa. Toimestamme syntyvät edulliset kylpyhuoneet kohteeseen kuin kohteeseen. Toteutamme kylpyhuoneet myös uudisrakennuksiin.

Kaikki elämäsi remontit saman katon alta

Yksityishenkilöiden ohella palvelemme myös yrityksiä toimitilaremontein. Saneeraamme erilaiset liike- ja toimitilat nopeasti ja mahdollisimman vähän vaivaa aiheuttaen, jos kyseessä on yritystila, jossa on myös työntekijöitä. 

Paikallisena ja joustavana toimijana haluamme aina tarjota asiakaslähtöistä palvelua, jossa huomioidaan kunkin asiakkaan omat yksilölliset tarpeet ja toiveet. Jos yrityksesi – tai kotisi – tarvitsee lisää tilaa tai avaruutta, saat meiltä myös rakennemuutokset turvallisesti tehtynä. Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää remonttipalvelusta!